Napolin 40-vuotisjuhlan kutsukirje

Toivotamme Teknan jäsenet tervetulleeksi juhlistamaan Naispolyteekkarit Napolin 40-vuotista taivalta la 21.3. Klaus K:n Rake-salissa! (Välitättehän tämän viestin jäsenistönne sähköpostilistalle. Kiitos!)

Illan ohjelma

Ovet avautuvat klo 17:30 ja itse juhla alkaa klo 18:00. Jatkoille siirrymme klo 23:00.

Alustava ohjelma:

Maljapuhe, Outi Teräs (Napolin puheenjohtaja 2020)AlkumaljaJuhlan ohjelma ja käytännön järjestelytAlkuruokaMusiikkiesitys, Discantus-naiskuoroPääruokaJuhlapuhe, Kati Hagros (Chief Digital Officer, Aalto-yliopisto)Jälkiruoka ja kahviKatsaus Napolin 40-vuotiseen historiaan, Elina Moisio (Napolin perustajajäsen)Tervehdykset

Jos haluat esittää juhlassa tervehdyksen, ilmoitathan siitä ilmoittautuessasi.

Juhlan menu

Alkuruokabuffet

Oliiviöljyssä haudutettua mustekalaa, chiliä ja borlottipapuaUunifetaa, rapeita salaatteja ja kurpitsansiemeniäRaddiccio-salaattia, gorgonzolaa ja karamellisoituja pähkinöitäPaprika-chorizosalaattia, limekastikettaOhueksi leikattua raakaa kotimaista häränpaistia, Pecorino-juustoa ja tomaattiaPuhvelinmaitojuustoa, vesimelonia ja minttuaSisilialaisia luomuoliivejaLeipävalikoima, tryffelivoita ja hummusta

Pääruokavaihtoehdot

Pistaasilla glaseerattua ranskalaista helmikanaa, tryffelipolentaa ja sherrykastikettaUuniselleriä, paistettua tattia ja salottisipulikastiketta

Jälkiruoka

Patisserie Teemu Auran Maräng-kakku: sitruunakreemiä, paahdettua italialaista marenkia ja breton-kakkua

Menu sisältää alkumaljan, kaksi lasia viiniä ja kahviavecin. Alkoholiton vaihtoehto sisältää alkoholittoman alkumaljan ja kivennäisveden. Ruokailun jälkeen voi lisää juomaa ostaa salin baarista.

Erikoisruokavaliot otetaan huomioon tarvittaessa lautasannoksin. Lisätietoa allergeeneistä saa paikan päällä henkilökunnalta.

Juhlaan valmistautuminen

Pukukoodi: juhlava pukeutuminen

Rake-salin katuosoite takseille on Erottajankatu 4 C, Helsinki. Sali on 5. kerroksessa ja sinne pääsee ulko-ovelta hissillä. Saliin pääsee myös sisäkautta Klaus K-hotellista.

Salissa on itsepalvelunaulakko ulkovaatteille, mutta ei eteispalvelua.

Baarissa käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Illalliskortit

Juhlaan myydään 100 illalliskorttia. Illalliskortin hinta Napolin jäsenille on 55 e ja ei-jäsenille 70 e. Alkoholiton menu on jäsenille 40 e ja ei-jäsenille 55 e.

Illalliskortin varaus tehdään ilmoittautumislomakkeella: https://napoli.tek.fi/ot/ilmoittautuminen-napoli-40-v/

Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet sähköpostilla. Huom! Ilmoittautuminen on sitova, eli illalliskortin hinnan voi saada takaisin vain jos tilalle löytyy toinen osallistuja.

Mahdolliset peruutukset tehdään lomakkeella: https://napoli.tek.fi/ot/peruutus-napoli-40-v/

Majoitus

Majoitusta tarvitsevat saavat varaustunnuksella "PRONapoli" 20% alennuksen yöpymisestä Klaus K- ja St. George-hotelleissa ajalla 20.-22.3. Pyydämme huomioimaan, että tunnus toimii vain Kämp Collection Hotelsin omalla varaussivulla https://www.kampcollectionhotels.com. Varaukset tulee vahvistaa luottokortilla varattaessa, kuluton peruutus viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumista.

Tervetuloa!

//Outi

Napolin puheenjohtaja 2020