24.2. Retkiluistelu Tohloppijärven jäällä

Päivitys 16.2.:  Tapahtuma toteutuu 24.2., minimimäärä ylitetty.  

Teknalaisilla on mahdollisuus tunnin mittaiseen retkiluistelukokemukseen Tohlopin luisteluradalla 24.2. Vuokraamme osallistujille tarvittavat välineet tunniksi noin klo 17-18 väliseksi ajaksi. Voit saapua paikalle jo klo 16:45 kenkäsovituksen porrastamiseksi. Saatavilla on laadukkaita OAC:n kotimaisia retkiluistimia NNN ja SNS-siteillä, Alpinan luistelumonoja (koot 36-47) sekä Exelin sauvoja (pituudet 135-170 cm). Retkiluistimet kiinnitetään luistelu(hiihto)monoihin, sillä näin taataan paras luistelukokemus. Mikäli sinulla on omat luisteluhiihtomonot NNN- tai SNS-siteillä ja sauvat, niin ota mukaan, jolloin riittää edullisempi luistinterien vuokraus. 

Voit luistella omaan tahtiin radalla. Tohlopin jää on höylätty tasaisemmaksi lanalla tammikuun lopun pluskelien jälkeen. Pitää muistaa, että luistellaan luonnonjäällä, joten epätasaisuuksia on aina, mutta retkiluistimilla pärjää kyllä. Opastusta luisteluun ei ole tarjolla, eikä syötävää tai juotavaa. Sitovat ilmoittautumiset netin kautta viimeistään 16.2.

https://tekna.tek.fi/ilmoittaudu-tapahtumiin/

Tapatumaan on luonnollisesti sää- ja jäätilannevaraus. Minimiosallistujamäärä, jolla tapahtuma toteutetaan on 10 hlöä ja maksimi 20 hlöä. Julkiset TKL-bussit 8, 17, ja 81 kulkevat kulmalle.

Tarkempaa tietoa radasta: https://tohlopinluistelurata.fi/luistelurata/