Verkostoitumistapahtuma ja peli-ilta - 17.1.2023

Kuvan lähde: Tactic Games Oy, nettisivut

Muutos 14.1.2023: Ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 15.1.2023 asti.

TEKNA järjestää tiistaina 17.1.2023, klo 17 - 20, tapahtuman, jossa teemana on tutustua TEKNAlaisiin ja viettää mukavaa iltaa seurustellen ja lautapelien saloihin tutustuen. Illan aikana asiantuntija Jussi Nousiainen tuo meille tervehdyksen TEKiltä.

Paikkana on TEK Lounge Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Pakkaa siis reppuun iloista mieltä ja lempipelisi ja suuntaa kampukselle! TEKNA tarjoaa osallistujille pientä iltapalaa.

Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita myös TEKNAn toiminnasta/jäsenyydestä kiinnostuneet ja tekniikan alan opiskelijat, joten rohkeasti mukaan! Mikäli houkuttelet TEKNAsta kiinnostuneen ystävän mukaan, lisääthän nimen ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kenttään, jotta osaamme varata tarjottavaa kaikille.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan TEKNAn nettisivujen kautta, viimeistään perjantaina 13.1.2023  - > viimeistään sunnuntaina 15.1.2023

https://tekna.tek.fi/ilmoittaudu-tapahtumiin/

Tarkemmat tiedot lähetämme ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja tapahtumasta voit tiedustella Leenalta (leenak.vanhatalo@gmail.com).

Saapuminen, pysäköinti ja TEK Lounge (Tietotalo (B110), Hervanta, Korkeakoulunkatu 1, 33720 Tampere)

Saapuminen Hervannan kampusalueelle onnistuu hyvin julkisilla, mutta autoilevillekin on paikkoja tarjolla. Pysäköinti kampusalueella on maksullista; lisätietoa kampuksesta ja pysäköinnistä saat täältä:

https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/hervannan-kampus-tieteen-teknologian-ja-yhteistyon-keskittyma

Jos TEK Loungeen saapumisessa / ovien kanssa ennen tapahtumaa on ongelmia, voit soittaa Jussi Nousiaiselle (p. 050 5780 959). Lisätietoa TEK Loungesta löydät täältä:

https://www.tek.fi/fi/tietoa-tekista/yhteystiedot/tek-lounge#target-accordion-3009