Tapahtumiin ilmoittautuminen

Teknan kuukausitapahtumissa vieraillaan mielenkiintoisissa yrityksissä, kokeillaan uusia urheilulajeja, verkostoidutaan tai muuten vain kehitetään itseämme.

Osassa tapahtumista keräämme ilmoittautumismaksun, ilmoittautuminen tapahtumiin on sitova. Jos henkilömäärä tapahtumassa on rajoitettu, ilmoitamme siitä tapahtumatiedoissa. Pyrimme mahdollisimman pian ilmoittamaan tilanteesta ilmoittautuneille, jos tapahtuma on jo täyttynyt (tapahtumakohtaista ilmoittautumisen rajoitusta ei Yhdistysavaimesta vielä löytynyt). Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu valitsemaasi tapahtumaan täyttämällä alla oleva lomake.

******************

HUOM: Ilmoittautuminen vain vuosimaksun maksaneille jäsenille, ellei tapahtumatiedoissa toisin ilmoiteta!

Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova (valitettavasti emme voi palauttaa jo maksettuja osallistumismaksuja peruutustapauksissa)

Huomaathan, että ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että tietosi osallistumisesta tallennetaan osallistujalistaan. Mikäli et halua, että valokuvasi julkaistaan TEKNAn sivuilla, muussa TEKNAn viestinnässä tai esim. vierailukohteiden viestinnässä, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai tapahtumissa TEKNAn hallituksen jäsenille.