KIRJAUTUMISOHJEET

Kirjautumista tarvitaan suojatuilla sivuilla, joissa on TEKNA:n sisäistä jäsenille ja hallitukselle tarkoitettua tietoa, sekä mm. jäsenten välinen keskustelupalsta.

Kun sinut on hyväksytty TEKNA:n jäseneksi, voit kirjautua tänne Yhdistysavain-sivustollemme omilla tunnuksilla. Sähköpostisi, jonka olet Liittymislomakkeessa/jäsentiedoissa antanut, toimii käyttäjätunnuksenasi. Kun klikkaat esim. Jäsensivut-menukohtaa tai "(c)"-merkkiä sivun vasemmassa alalaidassa, avautuu login-ruutu. Lukko menukohdassa tarkoittaa, että kirjautumista vaaditaan. Lukko kuitenkaan ei näy mobiiliversiossa.


Mikäli et ole vielä kirjautunut sisään kertaakaan tai et muista salasanaasi, voit valita "Unohditko..." kohdan, ja sinulle lähetetään sähköposti, josta pääset määrittelemään/päivittämään salasanasi.

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, otathan yhteyttä tekna.tiedottaja@tek.fi

Omien tietojen tarkistus

Voit tarkistaa omat jäsentietosi oikean ylälaidan henkilökuvakkeen takaa kohdasta Omat tiedot. Sen voi tehdä, kun on kirjautunut sisälle sivustolle. Tarvittaessa voit päivittää tietojasi. Tiedoistasi löydät myös merkinnän, oletko maksanut jäsenmaksusi kuluvalle vuodelle (päivityksessä voi olla viivettä), sekä oman henkilökohtaisen viitenumerosi. Mikäli et pysty päivittämään haluamaasi tietoa, otathan yhteyttä tekna.tiedottaja@tek.fi