Iltasauna Varalassa - 12.6.2023

Varalan urheiluopiston hirsisauna (kuvan lähde https://varala.fi/).

Vietämme TEKNAn saunailtaa Varalan Urheiluopiston hirsisaunalla (https://varala.fi/saunat/), maanantaina 12.6.2023, klo 17:00 - 22:00. Sauna on meille lämpimänä klo 18 - 21 ja myös palju terassilla on käytössämme. Rohkeimmat voivat pulahtaa myös Pyhäjärven aaltoihin virkistäytymään.

TEKNA tarjoaa saunan, paljun ja raikkaan uimaveden Pyhäjärvessä, mutta oma pyyhe, uikkarit, saunajuomat ja muut eväät tällä kerralla omavalintaiset ja omalla kustannuksella.

Maksimi henkilömäärä on 20, joten pikaisesti ilmoittautumaan rentoon yhdessäoloon! Minimi henkilömäärä, jolla tapahtuma järjestetään, on 10, mutta vahvasti uskomme tuon määrän innokkaita löytyvän.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan TEKNAn nettisivujen kautta, viimeistään sunnuntaina 4.6.2023.

https://tekna.tek.fi/ilmoittaudu-tapahtumiin/

Tarkemmat tiedot lähetämme ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja tapahtumasta voit tiedustella Kirsiltä (Kirsi Koukkari-Halme, p. 040 837 5860).

Saapuminen ja pysäköinti

Varalan urheiluopiston saunatilat sijaitsevat Pyhäjärven rannassa. Saapuminen onnistuu kätevästi linja-autolla (linja 10), sillä autoileville on paikkoja rajallisesti. Pääportin kautta pääsee pihaan ja autoileville parkkipaikkoja on ylä- ja alapihalla. Lisätietoja ja aluekartta löytyy Varalan Urheiluopiston sivuilta (https://varala.fi/saapuminen-varalaan/). Aluekartta on myös ohessa liitteenä.