TEKNAn yhteislenkki ja munkkikahvit Pyynikillä - 25.7.2023

Kuvan lähde: https://wikimapia.org/4989816/fi/Pyynikin-n%C3%A4k%C3%B6torni#/photo/8601390

TEKNA järjestää heinäkuussa, 25.7.2023 Pyynikin harjulla yhteislenkin, jonka jälkeen nautimme munkkikahvit Pyynikin näkötornin kahvilassa. Maailman suurimman soraharjun laella sijaitseva 26 metriä korkea punagraniittinen näkötorni avattiin vuonna 1929 Tampereen 150-vuotisjuhlan kunniaksi. Näkötornin laelta avautuvat kuvankauniit maisemat Tampereen molempien suurten järvien, Pyhäjärven ja Näsijärven, yli aina ympäristökuntiin asti. Näkötornin juurella palvelee kahvila, joka on maanlaajuisesti tunnettu herkullisista ja tuoreista, itseleivotuista munkeistaan. Lisätietoa kohteesta löydät:

https://visittampere.fi/nahtavyydet/pyynikin-nakotorni-ja-munkkikahvila/

https://www.munkkikahvila.net/nakotorni

Kokoonnumme Pyynikin näkötornin juurelle klo 18.00 ja lenkille voi lähteä kävellen tai juosten ja lenkin pituutta voi varioida omien mieltymysten mukaan. Tarkoitus on kiertää noin muutaman kilometrin mittainen lenkki Pyynikin kauniissa maisemissa. Lenkin päätteeksi TEKNA tarjoaa munkkikahvit 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle; harjumaisemiin mahtuu toki enemmänkin reippailijoita. Näkötornin huipulla vierailu onnistuu omakustanteisesti (2 €). Minimi henkilömäärä tapahtuman järjestämiselle on 5 henkilöä ja tapahtuman toteuttamisessa on säävaraus.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan TEKNAn nettisivujen kautta viimeistään torstaina 20.7.2023.

https://tekna.tek.fi/ilmoittaudu-tapahtumiin/

Lisätietoa tapahtumasta voi tiedustella Saaralta (saara.perikangas@gmail.com).

Lähetämme ilmoittautuneille lisätietoa sähköpostilla ennen tapahtumaa, tarvittaessa myös säätilasta johtuvista muutoksista.

Saapuminen ja pysäköinti 

Lähelle kohdetta saapuminen onnistuu julkisilla, pyörällä tai kävellen; autoileville huomioitavaksi Pyynikin rajalliset pysäköintipaikat ja haasteelliset liikennemerkit.