Yritysvierailu Framery Oy ja TEKNAn vuosikokous 31.3.2022

(Kuvan lähde: Framery Oy, nettisivut)

Maaliskuussa vierailukohteenamme on Framery Oy, joka valmistaa Tampereella äänieristettyjä työtiloja (https://www.frameryacoustics.com/fi/). Meidät vastaanottaa Jenni Suvisalmi ja Tiia Kaukko yrityksen PEOPLE & CULTURE -tiimistä. Vuoden 2022 teeman mukaisesti he esittelevät meille yrityksen työhyvinvointitoimintaa sekä valottavat yrityksen valmistamien tuotteiden vaikutuksia työhyvinvointiin. Vierailu aloitetaan tutustumalla tuotantotiloihin, jonka jälkeen aikaa on varattu myös keskustelulle ja kysymyksille.

Mikäli teillä on kysymyksiä Frameryn edustajille aiheeseen liittyen, voitte lähettää niitä myös ennakkoon meille sähköpostilla (tekna.tiedottaja@tek.fi); välitämme ne edelleen Jennille ja Tiialle. Vilkasta keskustelua odotellen, kun pitkästä aikaa pääsemme kohtaamaan!Yritysvierailun jälkeen pidämme TEKNAn vuosikokouksen (n. klo 18:00 - 19:00).

Vuosikokouksen asialista:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen
4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
5. Vuoden 2021 toimintakertomuksen esittely
6. Vuoden 2021 tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittely
7. Vuoden 2021 tilinpäätöksen vahvistaminen
8. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2021 hallitukselle
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan TEKNAn nettisivujen kautta viimeistään perjantaina 25.3.2022. HUOM! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu maanantaihin 28.3.2022 asti.
https://tekna.tek.fi/ilmoittaudu-tapahtumiin/

Saapuminen, pysäköinti ja COVID-19 -ohjeistus

Liitteessä on lisätietoa saapumisesta ja pysäköintipaikoista. Framerylla ei ole kutsun hetkellä maskin käyttöpakkoa vierailijoille, mutta huomioikaamme terveysturvallisuus omalla toiminnallamme!